Muutostyöilmoitus

Uusi laki vaatii ilmoituksen osakkaan remonteista. Isännöitsijälle pitää ilmoittaa lähes kaikki remontit. Taloyhtiölle jätettävästä ilmoituksesta on selvittävä huoneiston sisällä tehtävän remontin suunnitelmat, työselitys ja tekoajankohdat.

Voit oheisella lomakkeella ilmoittaa huoneistossa tehtävästä kunnossapito- tai muutostyöstä. LOMAKE (pdf). Palauta lupa allekirjoitettuna joko sähköpostilla isannointiapteekki@isannointiapteekki.fi tai postita se toimistollemme osoitteeseen: Isännöintiapteekki Oy, Portti 2, 02270 Espoo.

Töitä ei saa aloittaa ennen luvan myöntämistä.

Osa töistä vaatii taloyhtiön luvan ja sen lisäksi vielä rakennusluvan.Mikäli työ ei vaadi taloyhtiön tai viranomaisen lupaa, ei osakkaalle synny kustannuksia hakemuksen käsittelystä.

Maalaus, tapetointi ja vähäiset kaappien kiinnitykset eivät vaadi luvan hakemista. Vähäisissä luvan vaatimissa töissä, kuten parketin asennus tai hanan vaihto ei osakkaalle synny kustannuksia mikäli hakemus on täytetty niin ettei se edellytä lisäselvittelyä.

Laajemmissa hankkeissa, joissa taloyhtiö valvoo korjausta veloitetaan osakkaalta valvonnasta syntyneet kohtuulliset kustannukset.

Isännöitsijätoimiston valvoessa hanketta noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa hinnastoa.